Ακόμα μια vegan συνταγή και όχι μόνο, είναι φανταστική για ένα ελαφρύ γεύμα με σαλάτα
Σνίτσελ μανιταριών
Υλικά:
1 Κεσεδάκι Μανιτάρια Πλευρώτους
Τριμμένη φρυγανιά από Κρητικό Παξιμάδι (ή άλλο)
Για τη μαρινάδα:
4 κ.σ. λάδι
1 κ.σ. βαλσάμικο
1 κ.σ. μουστάρδα
1/2 χυμό λεμονιού
αλάτι, πιπέρι
4 κ.σ. λάδι
1 κ.σ. βαλσάμικο
1 κ.σ. μουστάρδα
1/2 χυμό λεμονιού
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και τα ανακατεύουμε καλά να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Βουτάμε τα μανιτάρια και τα πασαλείφουμε καλά με το μείγμα και μετά καλά στην φρυγανιά από κρητικό παξιμάδι.
Τα βάζουμε σε ταψί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να ξεροψηθούν ελαφρώς.