Η πιο εύκολη μους της ζωής σας!
Μους σοκολάτας
Υλικά
200 γραμμάρια κουβερτούρα σπασμένη σε κομματάκια
350ml κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Βάζετε τα κομματάκια της σοκολάτας σε ένα μπολ και τα 150ml της κρέμας γάλακτος σε ένα μικρό κατσαρολάκι να πάρει βράση. Περιχύνετε με την καυτή κρέμα τη σοκολάτα στο μπολ και μετά από λίγο ανακατεύετε για να λιώσει και να ομογενοποιηθούν τα δυο υλικά. Στο μεταξύ χτυπάτε τα υπόλοιπα 200ml της κρέμας γάλακτος σε σαντιγί.
Ανακατεύετε την σαντιγί με το μείγμα της σοκολάτας και αφήνετε τη μους στο ψυγείο να πήξει γιατί σε αυτή τη φάση είναι αραιή. Αφού σφίξει η μους τη μεταφέρετε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και ύστερα τη μοιράζετε σε ποτήρια.