Θέλετε να απογειώσετε το χοιρινό “αλά αμερικάνα” ;
Ανακατέψτε ουίσκι-ζάχαρη-μουστάρδα και αλείψτε το κομμάτι χοιρινού!
Βεβαίως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μείγμα και σε τηγανιά, αρκεί να προσέξετε την αντίδραση του ουίσκι στην φωτιά!
Πρόσφατα άρθρα
Προτείνουμε να μείνετε
Πρόσφατα σχόλια
- Demy Nika στο Κέικ με ταχίνι (νηστίσιμο)
- διανομέα σαπουνιού χαλκού στο Κέικ με ταχίνι (νηστίσιμο)
- Demy Nika στο Μαρινάδα με μπύρα για χοιρινό
- Katerina στο Μαρινάδα με μπύρα για χοιρινό
- Demy Nika στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)