Οι πράσινες ελιές είναι το μυστικό για να κάνετε τα σουτζουκάκια σας μούρλια! Αυτό είναι κυρίως για τα Σμυρνέικα.
Μιλάμε για 5-6 ελιές πράσινες, φυσικά μόνο την σάρκα τους θα βάλετε!, σε 1/2 κιλό κιμά!
Αν φοβάστε την γεύση τους, βράστε τις ελιές για 2-3′, και μετά προσθέστε τις στον κιμά!
Υπάρχει και ωραίο φαγητό “μοσχάρι με ελιές”, το έχω κάνει και άρεσε πολύ!
φωτο: mygreekdish.com
Πρόσφατα άρθρα
Προτείνουμε να μείνετε
Πρόσφατα σχόλια
- Demy Nika στο Μαρινάδα με μπύρα για χοιρινό
- Katerina στο Μαρινάδα με μπύρα για χοιρινό
- Demy Nika στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
- Demy Nika στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
- Παναγιώτης στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
Ιστορικό
- Ιανουάριος 2021
- Δεκέμβριος 2020
- Νοέμβριος 2020
- Οκτώβριος 2020
- Σεπτέμβριος 2020
- Αύγουστος 2020
- Ιούλιος 2020
- Ιούνιος 2020
- Μάιος 2020
- Απρίλιος 2020
- Μάρτιος 2020
- Φεβρουάριος 2020
- Ιανουάριος 2020
- Δεκέμβριος 2019
- Νοέμβριος 2019
- Οκτώβριος 2019
- Σεπτέμβριος 2019
- Αύγουστος 2019
- Ιούλιος 2019
- Ιούνιος 2019
- Μάιος 2019
- Απρίλιος 2019
- Μάρτιος 2019
- Φεβρουάριος 2019
- Ιανουάριος 2019