3 μυστικά για λεπτή πίτσα!
1.Θα προθερμάνετε τον φούρνο σας στο φουλ για αρκετή ώρα!
1/2 π.χ. μην σας κακοφαίνεται, θα συντομεύσετε τον χρόνο ψησίματος και δεν θα σας παραψηθούν τα υλικά!
2. Θα “πηρουνιάσετε” το ζυμάρι (όπως τις τάρτες) σε αρκετά σημεία.
Και ερχόμαστε στο “ζουμί”!
3.Θα προψήσετε το ζυμάρι σας για 7′ και θα το βγάλετε από τον φούρνο!
Θα αλείψετε την κόρα (θα την έχετε σχηματίσει κάπως πριν μπει στον φούρνο) με ελαιόλαδο με ένα πινέλο!
Στρώστε τα υλικά σας.
Συνεχίστε το ψήσιμο για άλλα 7-10′
και φυσικά μην ξεχνάτε, σας το έχουμε ξαναγράψει! ποτέ πια ψήσιμο σε ταψί, η πίτσα ψήνεται φανταστικά πάνω στην σχάρα του φούρνου στην οποία έχετε στρώσει λαδόκολλα
φωτο: butteryum
1.Θα προθερμάνετε τον φούρνο σας στο φουλ για αρκετή ώρα!
1/2 π.χ. μην σας κακοφαίνεται, θα συντομεύσετε τον χρόνο ψησίματος και δεν θα σας παραψηθούν τα υλικά!
2. Θα “πηρουνιάσετε” το ζυμάρι (όπως τις τάρτες) σε αρκετά σημεία.
Και ερχόμαστε στο “ζουμί”!
3.Θα προψήσετε το ζυμάρι σας για 7′ και θα το βγάλετε από τον φούρνο!
Θα αλείψετε την κόρα (θα την έχετε σχηματίσει κάπως πριν μπει στον φούρνο) με ελαιόλαδο με ένα πινέλο!
Στρώστε τα υλικά σας.
Συνεχίστε το ψήσιμο για άλλα 7-10′
και φυσικά μην ξεχνάτε, σας το έχουμε ξαναγράψει! ποτέ πια ψήσιμο σε ταψί, η πίτσα ψήνεται φανταστικά πάνω στην σχάρα του φούρνου στην οποία έχετε στρώσει λαδόκολλα
φωτο: butteryum