Μυστικό για Σις κεμπάπ by Demy Nika Share Tweet Pin Στα τούρκικα κεμπάπ (σις κεφτέ) μην χτυπήστε τον κιμά πολύ ώρα στο μίξερ, γιατί τα σουβλάκια θα γίνουν σκληρά! Κοινοποιήστε:TweetWhatsAppΜου αρέσει αυτό:Like Φόρτωση... Πλοήγηση άρθρων Τι σημαίνουν οι σφραγίδες στα αυγά;Πώς σώζω την κρέμα που αρχίζει και “κόβει” Share your thoughts Ακύρωση απάντησηςΗ ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Name* Email Address* Website CommentSave my name, email, and website in this browser for the next time I comment. Are you human? Please solve: Δ