Μυστικό για Σις κεμπάπ by Demy Nika 0shares Share Tweet Pin Στα τούρκικα κεμπάπ (σις κεφτέ) μην χτυπήστε τον κιμά πολύ ώρα στο μίξερ, γιατί τα σουβλάκια θα γίνουν σκληρά! Κοινοποιήστε:TweetWhatsAppΜου αρέσει αυτό:Like Φόρτωση... Πλοήγηση άρθρων Τι σημαίνουν οι σφραγίδες στα αυγά;Πώς σώζω την κρέμα που αρχίζει και “κόβει” Share your thoughts Ακύρωση απάντησηςΗ ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Name* Email Address* Website CommentSave my name, email, and website in this browser for the next time I comment.