Ομελέτα λιμουζίν! (omelette limousine)
Σωτάρουμε ή σε φρέσκο βούτυρο ή σε λάδι πατάτες και ζαμπόν τα οποία τα έχουμε κόψει σε πολύ μικρά τετράγωνα κομμάτια (ώστε να συγχρονιστούν με το ψήσιμο των αυγών)
Ανακατεύουμε τα αυγά για ομελέτα και προσθέτουμε τις κομμένες πατάτες και το ζαμπόν και τηγανίζουμε μέχρι να γίνουν τα αυγά.
Αν θέλετε προσθέστε μαϊντανό
Η φωτογραφία είναι ενδεικτική, μπορείτε το ζαμπόν να το κόψετε και λωρίδες μικρές

Αράχωβα: Arahova Pansion
Θεσπρωτία: Hotel Eirini Acheron
Αθανάσιος Διάκος (Φωκίδα): Το Μετερίζι
Λιτόχωρο (Πιερία):
Olympus Mediterranean