Παγωτό με παντεσπάνι (ή κέικ που περίσσεψε) και φράουλες!
υλικά
2 φλ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
1 τενεκεδάκι καραμελωμένο συμπυκνωμένο γάλα
2 φλ. κομμένες φράουλες (μπορείτε και κεράσια) και λίγες ακόμα για διακόσμηση
1 φλ. κομματιασμένο παντεσπάνι (έχει και έτοιμα στο εμπόριο, ως βάση για τούρτες) ή κέικ
Εκτέλεση
Χτυπάμε την κρέμα να σφίξει πολύ
Ανακατεύουμε το γάλα, με το παντεσπάνι ή κέικ και τις φράουλες ή κεράσια. Το ρίχνουμε το μίγμα στην χτυπημένη κρέμα, με απαλές κινήσεις.
Μεταφέρουμε σε ένα μπωλ που θα μπει στην κατάψυξη, διαστάσεων 12Χ20 περίπου.
Στρώνουμε την επιφάνεια.
Διακοσμούμε με φράουλες ή κεράσια και βάζουμε στην κατάψυξη για 5 ώρες.
Όταν έρθει η ώρα για σερβίρισμα, βγάζουμε για 10 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου.
Φωτο-Κείμενο (μεταφρασμένο για εσάς ειδικά από μένα) delish.com