από την καλή μας φίλη και συνεργάτιδα, Κατερίνα Ανδριτσάκη
Υλικά για το πανάρισμα :
1 κούπα στραγγισμένη κινόα την οποία έχουμε ξεβγάλει σε νερό πολλές φορές
1 λεμόνι (το χυμό)
2 πολτοποιημένες σκελίδες σκόρδο
αλάτι- ξερή ρίγανη
Βουτάμε πρώτα τα σνίτσελ (χοιρινά ή μοσχαρίσια) σε αλεύρι για όλες τις χρήσεις και κατόπιν σε χτυπημένο αυγό . Τελειώνουμε με το μίγμα της κινόα και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά να μην καεί το πανάρισμα .
Πηγή : olive magazine