Υλικά
750 γρ. πατάτες
110 γρ. κορν φλάουρ
8 γρ. αλάτι
100 γρ. τυρί τσένταρ
θυμάρι, πιπέρι, μαϊντανός (όσο θέλετε και σας αρέσει)
Κόβετε σε μεγάλα κομμάτια τις πατάτες και τις βράζετε. Θα πρέπει να μπαίνει το πιρούνι άνετα στο εσωτερικό τους.
Τις βάζετε σε μεγάλο μπωλ, ρίχνετε αλάτι, θυμάρι, πιπέρι, μαϊντανό, τυρί τριμμένο και ανακατεύετε.
Μετά ρίχνετε το κορν φλάουρ, κάνετε ζύμη και την αφήνετε 5′.
Μπορεί να κολλάει ελαφρώς, δεν βάζετε επιπλέον αλεύρι
Πλάθετε σε μπαστουνάκια και τηγανίζετε σε σπορέλαιο που είναι σε υψηλή θερμοκρασία.