Πένες με λουκάνικα (χωρίς το περίβλημα)
Υλικά για 2 άτομα
1/2 κιλό λουκάνικα (με φυσικό ή τεχνιτό έντερο-περίβλημα)
1/2 φλ.τσ. κρασί κόκκινο
500-600 χυμό ντομάτας ή συσκευασία με ψιλοκομμένες ντομάτες
250 γρ πένες
1/4 φλ.τσ. βασιλικό φρέσκο
1/2 φλ.τσ. παρμεζάνα
2 φλ.τσ. νερό
Εκτέλεση
Αφαιρούμε το περίβλημα από τα λουκάνικα (το έντερο)και τα χοντροκόβουμε
Σε ένα τηγάνι βαθύ ρίχνουμε λίγο λάδι και ρίχνουμε τα κομμάτια λουκάνικου μέχρι να πάρουν χρώμα 5′.
Μετά ρίχνουμε την ντομάτα, το νερό και το κρασί. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να μαγειρευτούν για 25-30′
Βράζουμε τις πένες.
Ρίχνουμε τον βασιλικό προς το τέλος, πάνω στην σάλτσα.
Σερβίρουμε με τις βρασμένες πένες και έξτρα βασιλικό.
πηγη taste.com.au