Ποια κρέατα γίνονται ωραία στην λαδόκολλα;
Μην ξεχνάτε να αφήνετε χώρο, μην τα τυλίγετε σφιχτά στην λαδόκολλα.
Και για να μην φοβάστε μην φύγουν υγρά, μπορείτε πάνω από την λαδόκολλα να τυλίξτε αλουμινόχαρτο
1.Μπούτι από αρνί ή κατσίκι, με διάφορα μυρωδικά-μπαχαρικά
2. Από μοσχάρι, νουά ή κιλότο αφού πρώτα τα έχετε μαρινάρει με τριμμένη ντομάτα και λάδι
3. Από χοιρινό, ψαρονέφρι που το αλείφετε με γιαούρτι
4. Όλα τα μέρη του κοτόπουλου. Αν θέλετε τα μαρινάρετε σε στεγνή μαρινάδα (γλυκάνισο, κάρδαμο, μαραθόσπορο κ.λ.π.)
φωτο: pasmageirevontas.gr