Συνταγή από cookpad, nasia
Ένα εύκολο και νόστιμο ορεκτικό
Λίγα μυστικά ακόμα
Το νερό με το λάδι που θα μείνει μέσα στο ταψάκι μην το πετάξετε όταν ψήσετε στην αρχή τις πιπεριές. Ξανά ψήστε τις πιπεριές όταν τις γεμίσετε με το τυρί και στο τέλος το λάδι που θα μείνει περιχύστε το επάνω στις πιπεριές και σερβίρετε. Καλή σας όρεξη!!!
4-5 πιπεριές Φλωρίνης μεγάλες
300 γρ τυρί φέτα
Λάδι
Ρίγανη
Ένα εύκολο και νόστιμο ορεκτικό
Λίγα μυστικά ακόμα
Το νερό με το λάδι που θα μείνει μέσα στο ταψάκι μην το πετάξετε όταν ψήσετε στην αρχή τις πιπεριές. Ξανά ψήστε τις πιπεριές όταν τις γεμίσετε με το τυρί και στο τέλος το λάδι που θα μείνει περιχύστε το επάνω στις πιπεριές και σερβίρετε. Καλή σας όρεξη!!!
4-5 πιπεριές Φλωρίνης μεγάλες
300 γρ τυρί φέτα
Λάδι
Ρίγανη
Πλένετε τις πιπεριές και τις βάζετε σε ένα ταψάκι.
Ρίχνετε λίγο νερό και λίγο λάδι και τις βάζετε στο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να μαλακώσουν(τις τρυπάτε με ένα πιρούνι για δείτε άμα μαλάκωσαν).
Στο μεταξύ σε ένα μπωλ βάζετε το τυρί, αρκετό λάδι και όσο ρίγανη θέλετε και τα ανακατεύετε μέχρι να γίνουν σαν μια σφικτή κρέμα.
Μόλις ψηθούν οι πιπεριές τις αφήνετε να κρυώσουν.
Μόλις κρυώσουν τις ξεφλουδίζετε,κόβετε τα κοτσάνια και τις γεμίζετε με το τυρί.
Tις βάζετε στο ταψάκι και τις ψήνετε για 15 λεπτά.”