Υλικά για 2 άτομα, διπλασιάστε τα υλικά για 4
2-3 φλυτζάνια μακαρόνια που σας περίσσεψαν (αν περίσσεψε και σάλτσα ανακατέψτε τα όλα μαζί)
4 αυγά
1/2 φλ.μοτσαρέλα
3/4 -1 φλ. λουκάνικο ή μπέικον ή όποιο αλλαντικό θέλετε
1/4 φλ. γάλα
4-5 κ.σ. λάδι
Εκτέλεση
- ή θα κάνετε την συνταγή σε βαθύ τηγάνι
- ή θα βάλετε τα υλικά σε πήλινο και θα συνεχίσετε στον φούρνο
Χτυπάμε τα αυγά σε ένα μπολ μεσαίου μεγέθους.
Ανακατεύουμε μαζί με μοτσαρέλα και γάλα.
Προσθέτουμε τα ζυμαρικά ενώ ανακατεύουμε και το αλλαντικό μας
Σε ένα τηγάνι βαθύ μεσαίου μεγέθους, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και στη συνέχεια ρίχνουμε σε μείγμα ζυμαρικών.
Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά περίπου 6-8 λεπτά ή έως ότου ψηθούν το κάτω μέρος και οι άκρες.
Ξεκολλάμε σιγά σιγά με μια μεγάλη σπάτουλα το γύρω γύρω του φαγητού και γυρίζουμε προσεκτικά τα ζυμαρικά. Μαγειρεύουμε την άλλη πλευρά για άλλα 5 λεπτά.
Κόψτε σαν μια πίτσα και απολαύστε!
Ανακατεύουμε μαζί με μοτσαρέλα και γάλα.
Προσθέτουμε τα ζυμαρικά ενώ ανακατεύουμε και το αλλαντικό μας
Σε ένα τηγάνι βαθύ μεσαίου μεγέθους, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και στη συνέχεια ρίχνουμε σε μείγμα ζυμαρικών.
Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά περίπου 6-8 λεπτά ή έως ότου ψηθούν το κάτω μέρος και οι άκρες.
Ξεκολλάμε σιγά σιγά με μια μεγάλη σπάτουλα το γύρω γύρω του φαγητού και γυρίζουμε προσεκτικά τα ζυμαρικά. Μαγειρεύουμε την άλλη πλευρά για άλλα 5 λεπτά.
Κόψτε σαν μια πίτσα και απολαύστε!
- Στην άλλη περίπτωση, βάζουμε τα υλικά στον φούρνο ή σε ατομικά πήλινα ή σε μεγάλο και ψήνουμε στους 180 , αντιστάσεις, μέχρι να πάρει καλό χρώμα
Σερβίρουμε με σπάτουλα ή τρώμε μέσα από το πήλινο!
πηγη girlgonemom.com