Αν θέλετε να ξεπαγώσετε έτοιμα φύλλα εμπορίου κάνετε το εξής:
Από το προηγούμενο βράδυ, βγάλτε την συσκευασία από την κατάψυξη και βάλτε την στην συντήρηση (απλή ψύξη).
Αν αφήσουμε τα φύλλα σε θερμοκρασία δωματίου κατευθείαν από την κατάψυξη, τα πρώτα φύλλα θα κολλάνε μεταξύ τους.
Θέλουμε όταν ετοιμάζουμε συνταγή με έτοιμα φύλλα να είναι ξεπαγωμένα αλλά σχεδόν κρύα.
φωτο: boro
Πρόσφατα άρθρα
Προτείνουμε να μείνετε
Πρόσφατα σχόλια
- Demy Nika στο Μαρινάδα με μπύρα για χοιρινό
- Katerina στο Μαρινάδα με μπύρα για χοιρινό
- Demy Nika στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
- Demy Nika στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
- Παναγιώτης στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
Ιστορικό
- Ιανουάριος 2021
- Δεκέμβριος 2020
- Νοέμβριος 2020
- Οκτώβριος 2020
- Σεπτέμβριος 2020
- Αύγουστος 2020
- Ιούλιος 2020
- Ιούνιος 2020
- Μάιος 2020
- Απρίλιος 2020
- Μάρτιος 2020
- Φεβρουάριος 2020
- Ιανουάριος 2020
- Δεκέμβριος 2019
- Νοέμβριος 2019
- Οκτώβριος 2019
- Σεπτέμβριος 2019
- Αύγουστος 2019
- Ιούλιος 2019
- Ιούνιος 2019
- Μάιος 2019
- Απρίλιος 2019
- Μάρτιος 2019
- Φεβρουάριος 2019
- Ιανουάριος 2019