Καλό θα ήταν, αν είστε αρχάρια-ιος στην ζαχαροπλαστική, να κάνετε 2 παντεσπάνια αντί για διπλή δόση σε μεγαλύτερη φόρμα.
Γενικά αν βρείτε μια συνταγή που σας συστήσουν ή που θα βρείτε στο διαδίκτυο, κάντε την δόση που γράφει η συνταγή!
Καλύτερα να κάνετε 2 δόσεις με διαδοχικά ψησίματα παρά 2 δόσεις να τις στριμώξετε σε ένα ψήσιμο, συχνά αυτό φέρνει αποτυχία.
Καλύτερα 2 μικρότερες τούρτες πετυχημένες, παρά μια αποτυχημένη.
φωτο:sintages-jotis.gr
Πρόσφατα άρθρα
Προτείνουμε να μείνετε
Πρόσφατα σχόλια
- Demy Nika στο Μαρινάδα με μπύρα για χοιρινό
- Katerina στο Μαρινάδα με μπύρα για χοιρινό
- Demy Nika στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
- Demy Nika στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
- Παναγιώτης στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
Ιστορικό
- Ιανουάριος 2021
- Δεκέμβριος 2020
- Νοέμβριος 2020
- Οκτώβριος 2020
- Σεπτέμβριος 2020
- Αύγουστος 2020
- Ιούλιος 2020
- Ιούνιος 2020
- Μάιος 2020
- Απρίλιος 2020
- Μάρτιος 2020
- Φεβρουάριος 2020
- Ιανουάριος 2020
- Δεκέμβριος 2019
- Νοέμβριος 2019
- Οκτώβριος 2019
- Σεπτέμβριος 2019
- Αύγουστος 2019
- Ιούλιος 2019
- Ιούνιος 2019
- Μάιος 2019
- Απρίλιος 2019
- Μάρτιος 2019
- Φεβρουάριος 2019
- Ιανουάριος 2019