Ψωμί με ελιές και τυρί!
Υλικά
170 γρ. μαύρες ελιές ψιχα
170 γρ πράσινες ελιές ψιχα (μπορείτε και γεμιστές να βάλετε)
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
115 γρ. βούτυρο φρέσκο σε θερμοκρασία δωματίου
½ φλιτζάνι μαγιονέζα
340γ τυρί τριμμένο (ότι θέλετε)
1 ψωμί φρυγανισμένο γαλλικό ψωμί, (μπαγκέτα) κομμένο κατά μήκος
Προθερμάνετε το φούρνο στους 170 βαθμούς
Κόψτε τις ελιές
Κόψτε τα πράσινα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Ανακατέψτε το βούτυρο, τη μαγιονέζα, το τυρί, τις ελιές και τα κρεμμυδάκια σε ένα μπολ.
Απλώστε το μείγμα στο γαλλικό ψωμί.
Ψήνουμε μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει χρώμα, 20 έως 25 λεπτά.
** Το μείγμα μπορεί επίσης να ψυχθεί (μέχρι 2 ημέρες) και να χρησιμοποιηθεί ως ντιπ!