από την καλή μας φίλη Στέλλα Εμμανουήλ
Υλικα:
1 κιλο καθαρισμενες πατατες ωμές
150 γρ γαλα
2 αυγα
Αλατι
Πιπερι
Τυρια της αρεσκειας μας
Αλλαντικα
Εκτελεση:
Τρίβουμε στον τριφτη της πατατες ωμες,τις στραγγιζουμε με τα χερια μας να φυγει το νερο που βγαζουν!!Σ ενα μπολ ανακατευουμε τις πατατες,τα αυγα,το γαλα,το αλατι και το πιπερι!
Στρωνουμε στο ταψι του φουρνου λαδοκολλα και απλωνουμε το μειγμα,κανοντας μια λεπτη στρωση!
Ψηνουμε στο αερα στους 220 βαθμους για περιπου 20 λεπτα.
Βγαζουμε το ταψι και βαζουμε κατα μηκος αλλαντικα και τυρια της αρεσκειας μας, εγω εβαλα τριμμενο τσενταρ,γκουντα και ρεγκατο! Στο μισο εβαλα και καπνιστη γαλοπουλα!
Τυλιγουμε σε ρολο με τη βοηθεια της λαδοκολλας , εγω εβαλαναπο πανω και λιγη τριμμενη μοτσαρελα,αλλα δεν ειναι απαραιτητο.
Ψηνουμε στον αερα στους 200 βαθμους μεχρι να ροδισει το ρολο.