ΣΑΛΑΤΑ με καρπούζι και φέτα!
Θα την αγαπήσετε τρελά!
υλικά
1 κιλό καρπούζι σε κομμάτια (χωρίς φλούδα, χωρίς κουκούτσια)
250 γρ φέτα σε μικρά κομμάτια
φύλλα μέντας
1 μικρό ξερό κόκκινο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο ή σε ψιλές ροδέλες
100 γρ. ελιές
1 μικρό αγγουράκι σε κομμάτια, (μισοφέγγαρα)
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣ
1/4 φλ.τσ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. χυμό λεμόνι
1 κ.γλ. ζάχαρη καστανή
αλάτι-πιπέρι
Βάζουμε το καρπούζι και την φέτα μαζί σε μπωλ μεγάλο.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις ελιές.
Αφήνουμε για το τέλος από πάνω την μέντα και το αγγουράκι.
Χτυπάμε τα υλικά της σως και την ρίχνουμε από πάνω
φωτό-κείμενο μεταφρασμένο ειδικά για εσάς με αγάπη από mygreekdish.com