Και μια ακόμα εκδοχή για σαλάτα με κόκκινο λάχανο!
(συνταγή από bostanistas.gr)
1 μικρό κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο
2 ξινόμηλα κομμένα σε κύβους
1/3 φλυτζ. σταφίδες
½ φλυτζ. ξηρούς καρπούς
ελαιόλαδο
μηλόξυδο
1 γιαούρτι 2%
1 γεμάτη κουταλιά μαγιονέζα
αλάτι
πιπέρι
Ετοιμάζουμε το dressing αναμειγνύοντας το ελαιόλαδο, το μηλόξυδο, το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, το αλάτι και το πιπέρι.
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το ψιλοκομμένο κόκκινο λάχανο και τα μήλα. Περιχύνουμε με το dressing που έχουμε ετοιμάσει και ανακατεύουμε καλά. Καλύπτουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο, τουλάχιστον, για μία ώρα.