ΑΠΙΘΑΝΗ ΣΑΛΤΣΑ ΤΥΡΙΟΥ ΜΕ ΤΥΡΙ ΤΣΕΝΤΑΡ, στο τσακ μπαμ!
Υλικά
1 φλ. τσ.γάλα (πλήρες ή 2%)
1 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
1,5 φλ. τσ.τυρί τσένταρ τριμμένο
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι ανακατέψτε το γάλα, το αλεύρι και το σκόρδο σε σκόνη με σύρμα.
Βάλτε το κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά και ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να πάρει βράση.
Μαγειρέψτε για 1-2 λεπτά μέχρι να γίνει πιο παχύρευστη.
Βγάλτε από τη φωτιά και ρίξτε μέσα το τυρί. Ανακατέψτε για να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Σερβίρετε αμέσως!
πηγη mrssoupe.com