Σκορδαλιά εντυπωσιακή, κόκκινη, με παντζάρια!
4-5 μεγάλα παντζάρια
1 φέτα ψωμί
4-5 σκελίδες σκόρδο
2-3 κ.σ. ξίδι
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι
Βράσε τα παντζάρια και καθάρισέ τα.
Φρόντισε να είναι ακόμη σχετικά τραγανά και να μην λιώνουν στα χέρια
Μούλιασε το ψωμί και κράτησε και στίψε καλά την ψύχα
Βάλε το ψωμί, λίγο ελαιόλαδο και λιωμένο σκόρδο σε επεξεργαστή τροφίμων να γίνουν μια αλοιφή
Συμπλήρωσε σε κομματάκια τα παντζάρια και χτύπησε συνεχόμενα, συμπληρώνοντας ξίδι και ελαιόλαδο
Αλάτισε και δοκίμασε για να προσαρμόσεις τη γεύση
φωτο olivemagazine