Σούπα με ραβιόλια! πανεύκολη!
Υλικά
1 κουταλιά έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκορδο λιωμένο
1/2 φλ.τσ. κρεμμύδι σε κύβους
2 καρότα, σε κύβους
2 κοτσάνια σέλινου, σε κύβους
3 κουταλιές της σούπας.τοματοπολτός
αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
4 -5. φλ.τσ. ζωμός κοτόπουλου
500γρ ραβιόλια τυριού
150 γρ σπανάκι
1/2 φλ.τσ. ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
2 σκελίδες σκορδο λιωμένο
1/2 φλ.τσ. κρεμμύδι σε κύβους
2 καρότα, σε κύβους
2 κοτσάνια σέλινου, σε κύβους
3 κουταλιές της σούπας.τοματοπολτός
αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
4 -5. φλ.τσ. ζωμός κοτόπουλου
500γρ ραβιόλια τυριού
150 γρ σπανάκι
1/2 φλ.τσ. ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
Εκτέλεση
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε το σκόρδο, τα κρεμμύδια και τα καρότα μέχρι να μαλακώσουν, 4 έως 5 λεπτά. Προσθέτουμε σέλινο και ντοματοπολτό, αλατίζουμε και πιπέρι και μαγειρεύουμε 1 λεπτό ακόμη.
Προσθέστε ζωμό και 1/2 φλιτζάνι νερό και βράστε. Προσθέστε τα ραβιόλια και μαγειρέψτε σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Προσθέστε ωμό το σπανάκι και το μαϊντανό και ανακατέψτε να ενσωματωθούν, να πάρουν μια βράση
Προσθέστε ζωμό και 1/2 φλιτζάνι νερό και βράστε. Προσθέστε τα ραβιόλια και μαγειρέψτε σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Προσθέστε ωμό το σπανάκι και το μαϊντανό και ανακατέψτε να ενσωματωθούν, να πάρουν μια βράση
Σερβίρετε αμέσως.
πηγη delish.com