
Στα σουτζουκάκια και κυρίως στα σμυρνέικα, αντί για ελαιόλαδο οι Σμυρνιές βάζανε το αιγοπρόβειο βούτυρο, το ημίρευστο, που χρησιμοποιείται για γλυκά (αυτό στα βαζάκια ή στα τενεκεδάκια (π.χ. Άριστον)
Δοκιμάστε το την επόμενη φορά.
Μπορείτε επίσης αν φοβάστε για το αποτέλεσμα, να κάνετε ανάμεικτη χρήση και λάδι και βούτυρο.

Αράχωβα: Arahova Pansion
Θεσπρωτία: Hotel Eirini Acheron
Αθανάσιος Διάκος (Φωκίδα): Το Μετερίζι
Λιτόχωρο (Πιερία):
Olympus Mediterranean