Ακόμα ένα μυστικό για πετυχημένο φύλλο πίτας!
Το σκληρό (πολυτελείας ή υποκίτρινο για ζύμωμα) αλεύρι κάνει ωραίο φύλλο αλλά το μαλακό κάνει λεπτό φύλλο!
Όλες οι συσκευασίες του εμπορίου γραφούν τον τύπο του άλευρου.
Ακόμα ένα μυστικό για πετυχημένο φύλλο πίτας!
Το σκληρό (πολυτελείας ή υποκίτρινο για ζύμωμα) αλεύρι κάνει ωραίο φύλλο αλλά το μαλακό κάνει λεπτό φύλλο!
Όλες οι συσκευασίες του εμπορίου γραφούν τον τύπο του άλευρου.