Από τον καλό μας φίλο “Manos Mani”
Γύρω γύρω όλοι από το γύρο του Μανόλη!!!
1. 1,5 κιλό μπριζόλα λαιμού χωρίς κόκκαλο σε λεπτές φέτες.
2. Αλάτι 2 κ.σ.
3. Ρίγανη 2 κ.σ.
4. Γλυκιά πάπρικα 2 κ.σ.
5. Μουστάρδα 2 κ.σ.
6. Λάδι 200 ml
Λαδωνουμε το κρέας, το πασπαλιζουμε με τα μπαχαρικά και το αφήνουμε μαριναρισμενο για περίπου 12 ώρες.
Τοποθετούμε τις μπριζόλες επάνω σε μια σχάρα τη μια επάνω στην αλλη και κατόπιν το πιάνουμε με μερικά ξυλάκια για σουβλάκια για να μην σκορπίσουν.
Βάζουμε ένα ταψί από κάτω με 2-3 ποτήρια νερό για τα λίπη που θα στάζουν.
Ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180°C αέρα για περίπου μιαμιση ώρα (ανάλογα το φούρνο).
Το βγάζουμε από το φούρνο, το κόβουμε σε πολύ λεπτά κομμάτια και σερβίρουμε!!!
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ !!!