Σταφίδες
Αν η συνταγή σας περιέχει σταφίδες, πρώτα θα τις μουλιάσετε σε νερό ή σε χυμό πορτοκαλιού για λίγη ώρα, να φουσκώσουν.
Μετά θα τις αλευρώσετε ελαφρά και μετά θα τις προσθέσετε στην ζύμη.
Αυτό το κάνουμε για να μην μείνουν οι σταφίδες στον πάτο της ζύμης καθώς ψήνεται!
Πρόσφατα άρθρα
Προτείνουμε να μείνετε
Πρόσφατα σχόλια
- Demy Nika στο Κέικ με ταχίνι (νηστίσιμο)
- διανομέα σαπουνιού χαλκού στο Κέικ με ταχίνι (νηστίσιμο)
- Demy Nika στο Μαρινάδα με μπύρα για χοιρινό
- Katerina στο Μαρινάδα με μπύρα για χοιρινό
- Demy Nika στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
Ιστορικό
- Απρίλιος 2021
- Μάρτιος 2021
- Φεβρουάριος 2021
- Ιανουάριος 2021
- Δεκέμβριος 2020
- Νοέμβριος 2020
- Οκτώβριος 2020
- Σεπτέμβριος 2020
- Αύγουστος 2020
- Ιούλιος 2020
- Ιούνιος 2020
- Μάιος 2020
- Απρίλιος 2020
- Μάρτιος 2020
- Φεβρουάριος 2020
- Ιανουάριος 2020
- Δεκέμβριος 2019
- Νοέμβριος 2019
- Οκτώβριος 2019
- Σεπτέμβριος 2019
- Αύγουστος 2019
- Ιούλιος 2019
- Ιούνιος 2019
- Μάιος 2019
- Απρίλιος 2019
- Μάρτιος 2019
- Φεβρουάριος 2019
- Ιανουάριος 2019