Πώς θα σώσετε το στεγνό κρέας και πώς θα το προλάβετε.
1. Θα το κόψετε φέτες και θα βάλετε μια ωραία σάλτσα-σως
2. Θα ρίχνετε το αλάτι προς το τέλος του μαγειρέματος
3. Δεν θα χρησιμοποιείτε πηρούνι όταν αλλάζετε πλευρά στο κρέας αλλά σπάτουλα, για να μην φύγουν οι χυμοί του
4. Υπολογίστε ότι όλα τα φαγητά είτε στον φούρνο είτε στην κατσαρόλα μόλις κλείσετε το μάτι ή τον φούρνο συνεχίζουν για λίγα λεπτά να ψήνονται. Π.χ. αν πρέπει να μαγειρευτεί ένα φαγητό για 1 ώρα, 7-10 λεπτά πριν την ώρα, σβήστε την φωτιά.
Πρόσφατα άρθρα
Προτείνουμε να μείνετε
Πρόσφατα σχόλια
- Demy Nika στο Μαρινάδα με μπύρα για χοιρινό
- Katerina στο Μαρινάδα με μπύρα για χοιρινό
- Demy Nika στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
- Demy Nika στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
- Παναγιώτης στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
Ιστορικό
- Μάρτιος 2021
- Φεβρουάριος 2021
- Ιανουάριος 2021
- Δεκέμβριος 2020
- Νοέμβριος 2020
- Οκτώβριος 2020
- Σεπτέμβριος 2020
- Αύγουστος 2020
- Ιούλιος 2020
- Ιούνιος 2020
- Μάιος 2020
- Απρίλιος 2020
- Μάρτιος 2020
- Φεβρουάριος 2020
- Ιανουάριος 2020
- Δεκέμβριος 2019
- Νοέμβριος 2019
- Οκτώβριος 2019
- Σεπτέμβριος 2019
- Αύγουστος 2019
- Ιούλιος 2019
- Ιούνιος 2019
- Μάιος 2019
- Απρίλιος 2019
- Μάρτιος 2019
- Φεβρουάριος 2019
- Ιανουάριος 2019