Τσιπούρα στην λαδόκολλα
Υλικά
1 τσιπούρα ανά άτομο
1 σκελίδα σκόρδο
λάδι, χυμός λεμονιού
ρίγανη – αλάτι – πιπέρι
λαδόκολλα
1 τσιπούρα ανά άτομο
1 σκελίδα σκόρδο
λάδι, χυμός λεμονιού
ρίγανη – αλάτι – πιπέρι
λαδόκολλα
Εκτέλεση
Αφού έχουμε καθαρίσει και πλύνει καλά το ψάρι μας, ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το γεμίζουμε. Επίσης, ρίχνουμε μέσα στο ψάρι λίγο λάδι, λεμόνι, ρίγανη, αλάτι και πιπέρι.
Προθερμαίνουμε το φούρνο.
Τοποθετούμε το ψάρι στη λαδόκολλα. Ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι, λεμόνι, αλάτι, ρίγανη και πιπέρι από την έξω μεριά του ψαριού. Δε χρειάζεται πολύ λάδι και λεμόνι, αφού το ψάρι θα ψηθεί στα υγρά του.
Κλείνουμε τη λαδόκολλα καλά. Το πιο ασφαλές είναι να χρησιμοποιήσουμε σπάγκο. Βάζουμε το ταψάκι περίπου στη μέση της κουζίνας.
Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά. Το ψάρι στην ουσία θα βράσει μέσα στα υγρά του και θα βγει μαλακό!
Ψήσιμο 180, αντιστάσεις ή αέρα για πιο γρήγορα
laxanokitsos