Μοναδική γλυκιά τυρομπάλα λιχουδιά για την Πρωτοχρονιά!
Υλικά
4 κουταλιές της σούπας.τυρί κρέμα, μαλακό
1/2 φλ.τσ. βούτυρο, μαλακό
1/4 φλ.τσ. άχνη
1/2 κουταλάκι καστανή ζάχαρη
1 κ.γλ. βανίλια υγρή ή 2-3 αμπούλες σκόνη
3/4 φλ.τσ. τρούφα σοκολατα ή σταγόνες σοκολάτας
3/4 φλ.τσ. έγχρωμη τρούφα διακόσμησης
1/4 φλ.τσ. άχνη
1/2 κουταλάκι καστανή ζάχαρη
1 κ.γλ. βανίλια υγρή ή 2-3 αμπούλες σκόνη
3/4 φλ.τσ. τρούφα σοκολατα ή σταγόνες σοκολάτας
3/4 φλ.τσ. έγχρωμη τρούφα διακόσμησης
Γκοφρέτες ή μπισκοτάκια για σερβίρισμα
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ χρησιμοποιώντας ένα μίξερ χειρός, χτυπήστε το τυρί κρέμα και το βούτυρο μέχρι να γίνει αφράτο. Ρίχνουμε μετά τη ζάχαρη άχνη, τη μαύρη ζάχαρη και τη βανίλια και στη συνέχεια διπλώνουμε την ζύμη ρίχνοντας μέσα τα τσιπ σοκολάτας.
Τοποθετήστε δύο μεμβράνες στην επιφάνεια εργασίας και βάλτε το μείγμα. Χρησιμοποιώντας τα χέρια σας, σχηματίστε μείγμα σε μια μπάλα. Τοποθετήστε σε ένα μικρό μπολ, στη συνέχεια καλύψτε καλά με μεμβράνη και ψύξτε μέχρι να σφίξει, 3 ώρες. (Μόλις είναι ημι-σταθερή, μετά από 2 ώρες, θα μπορείτε να το διαμορφώσετε καλύτερα σε μια μπάλα.)
Τοποθετήστε δύο μεμβράνες στην επιφάνεια εργασίας και βάλτε το μείγμα. Χρησιμοποιώντας τα χέρια σας, σχηματίστε μείγμα σε μια μπάλα. Τοποθετήστε σε ένα μικρό μπολ, στη συνέχεια καλύψτε καλά με μεμβράνη και ψύξτε μέχρι να σφίξει, 3 ώρες. (Μόλις είναι ημι-σταθερή, μετά από 2 ώρες, θα μπορείτε να το διαμορφώσετε καλύτερα σε μια μπάλα.)