Κρεμμυδόψωμο αλλιώς! Σερβίρισμα σε ψωμί!
Υλικά
2 κουταλιές της σούπας. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
1 φλ.τσ. τριμμένο κίτρινο τυρί
1,5 συσκευασία τυρί κρέμα, μαλακό
1/4 φλ.τσ. μαγιονέζα
αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 στρόγγυλο ψωμί χωρίς την ψίχα
Μπαγκέτα, για σερβίρισμα
1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
1 φλ.τσ. τριμμένο κίτρινο τυρί
1,5 συσκευασία τυρί κρέμα, μαλακό
1/4 φλ.τσ. μαγιονέζα
αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1 στρόγγυλο ψωμί χωρίς την ψίχα
Μπαγκέτα, για σερβίρισμα
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 °.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, θερμαίνετε λάδι. Προσθέστε τα κρεμμύδια και μαγειρέψτε, ανακατεύοντας περιστασιακά, μέχρι να ροδίσουν και να καραμελωθούν, 20 λεπτά.
Προσθέστε το σκόρδο και μαγειρέψτε 2 λεπτά ακόμη.
Ρίξτε τα κρεμμύδια και το σκόρδο σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε τυρί, τυρί κρέμα και μαγιονέζα. Νοστιμίστε με αλάτι και πιπέρι.
Ρίξτε τα κρεμμύδια και το σκόρδο σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέστε τυρί, τυρί κρέμα και μαγιονέζα. Νοστιμίστε με αλάτι και πιπέρι.
Μεταφέρετε το μείγμα στο κενό του ψωμιού και τοποθετήστε σε ένα ταψί.
Ψήνουμε μέχρι να ζεσταθούν και να λιώσουν όλα, 15-20 λεπτά, αντιστάσεις.
Ψήνουμε μέχρι να ζεσταθούν και να λιώσουν όλα, 15-20 λεπτά, αντιστάσεις.
Σερβίρεται ζεστό με ψωμί.
πηγη delish.com