Από την καλή μας φίλη Κική Καραμπάση
Υλικά
1 φακελάκι ξερή μαγιά.
Μισή κούπα ελαιόλαδο
Μια κούπα γάλα
λίγο αλάτι ,
ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι
και αλεύρι όσο πάρει ως να μην κολλάει στα χέρια (πρώτα ζυμώνουμε πολύ καλά και μετά προσθέτουμε αν χρειάζεται αλεύρι)
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε και αφήνουμε να φουσκώσει τουλάχιστον μια ώρα.
Ανοίγουμε μικρά φύλλα τοποθετούμε το τυρί και κλείνουμε σε ρολακι.
Τυλίγουμε σε σαλιγκάρι και τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα το ένα κολλητά με το άλλο.
Αλείφουμε αυγουλακι και ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν καλά περίπου 20 λεπτά, αέρα, ( αναλόγως τον φούρνο).
Καλή επιτυχία!!!!!!