Να γνωρίσουμε το βετούλι!
(θα σας δώσουμε και συνταγή, μπορείτε να το συνοδεύσετε με ότι θέλετε)
Βετούλι είναι το 1 χρόνου κατσικάκι (το αντίστοιχο ζυγούρι). Αντί για την κλασσική συνταγή της γάστρας, στην κατσαρόλα μαλακώνει πολύ πιο εύκολα και κρατάει όλα τα αρώματα!
Πηγή-φωτο: Συνταγές της παρέας
Συνταγή: andro.gr
(για 4 άτομα) Υλικά για το βετούλι
(θα σας δώσουμε και συνταγή, μπορείτε να το συνοδεύσετε με ότι θέλετε)
Βετούλι είναι το 1 χρόνου κατσικάκι (το αντίστοιχο ζυγούρι). Αντί για την κλασσική συνταγή της γάστρας, στην κατσαρόλα μαλακώνει πολύ πιο εύκολα και κρατάει όλα τα αρώματα!
Πηγή-φωτο: Συνταγές της παρέας
Συνταγή: andro.gr
(για 4 άτομα) Υλικά για το βετούλι
½ χεράκι (σπάλα) βετούλι
1 ½ κιλό τομάτα
2 κρεμμύδια
2 καρότα
Λίγο σέλινο
5 σκελίδες σκόρδο
300 ml λιπαρό λευκό κρασί (π.χ. “Καλλίστη Reserve” από Ασύρτικο)
Θυμάρι Δεντρολίβανο Ρίγανη Μπαχάρι
2 φύλλα δάφνη.
