Η βουτυρόκρεμα είναι πολύ πρακτική για στόλισμα σε γλυκά.
θα το διαβάσετε και ως “frosting”.
Όμως πρέπει να βάλετε πολύ καλής ποιότητας βούτυρο για να μοσχομυρίζει!
Αλλιώς θα γίνει “βαριά”.
Τα καλύτερα και κατάλληλα βούτυρα είναι τα φρέσκα αγελαδινά, τύπου Κερκύρας ή μάρκας Άριστον, ή ακόμα και το Lurpak
Μπορείτε να την χρωματίσετε με οικολογικά χρώματα ζαχαροπλαστικής (προσοχή, στην συνταγή που σας δίνω το χρώμα είναι σαν πάστα, θα το βρείτε στο εμπόριο)
Είναι κάτι που διατηρείται στο ψυγείο για αρκετές μέρες, αν δηλαδή έχετε εκδήλωση-γενέθλια-πάρτυ το Σ/Κ, ετοιμάστε την από νωρίς, από την Παρασκευή.
Πρόσφατα άρθρα
Προτείνουμε να μείνετε
Πρόσφατα σχόλια
- Demy Nika στο Μαρινάδα με μπύρα για χοιρινό
- Katerina στο Μαρινάδα με μπύρα για χοιρινό
- Demy Nika στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
- Demy Nika στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
- Παναγιώτης στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
Ιστορικό
- Ιανουάριος 2021
- Δεκέμβριος 2020
- Νοέμβριος 2020
- Οκτώβριος 2020
- Σεπτέμβριος 2020
- Αύγουστος 2020
- Ιούλιος 2020
- Ιούνιος 2020
- Μάιος 2020
- Απρίλιος 2020
- Μάρτιος 2020
- Φεβρουάριος 2020
- Ιανουάριος 2020
- Δεκέμβριος 2019
- Νοέμβριος 2019
- Οκτώβριος 2019
- Σεπτέμβριος 2019
- Αύγουστος 2019
- Ιούλιος 2019
- Ιούνιος 2019
- Μάιος 2019
- Απρίλιος 2019
- Μάρτιος 2019
- Φεβρουάριος 2019
- Ιανουάριος 2019