Η βουτυρόκρεμα είναι πολύ πρακτική για στόλισμα σε γλυκά.
θα το διαβάσετε και ως “frosting”.
Όμως πρέπει να βάλετε πολύ καλής ποιότητας βούτυρο για να μοσχομυρίζει!
Αλλιώς θα γίνει “βαριά”.
Τα καλύτερα και κατάλληλα βούτυρα είναι τα φρέσκα αγελαδινά, τύπου Κερκύρας ή μάρκας Άριστον, ή ακόμα και το Lurpak
Μπορείτε να την χρωματίσετε με οικολογικά χρώματα ζαχαροπλαστικής (προσοχή, στην συνταγή που σας δίνω το χρώμα είναι σαν πάστα, θα το βρείτε στο εμπόριο)
Είναι κάτι που διατηρείται στο ψυγείο για αρκετές μέρες, αν δηλαδή έχετε εκδήλωση-γενέθλια-πάρτυ το Σ/Κ, ετοιμάστε την από νωρίς, από την Παρασκευή.
Πρόσφατα άρθρα
Προτείνουμε να μείνετε
Πρόσφατα σχόλια
- Demy Nika στο Μύδια σαγανάκι σπεσιαλιτέ Θεσσαλονίκης
- Έφη Γρίβα στο Μύδια σαγανάκι σπεσιαλιτέ Θεσσαλονίκης
- Demy Nika στο Κρεατόπιτα Λιτοχώρου (πρωτοχρονιάτικη)
- Ελένη κωνσταντα στο Κρεατόπιτα Λιτοχώρου (πρωτοχρονιάτικη)
- Demy Nika στο Focaccia (Φοκάτσια) το ιταλικό ψωμί με αρωματικά
Ιστορικό
- Νοε 2023
- Σεπτέμβριος 2023
- Ιούνιος 2023
- Απρίλιος 2023
- Μαρ 2023
- Φεβ 2023
- Ιαν 2023
- Νοε 2022
- Οκτ 2022
- Σεπτέμβριος 2022
- Αυγ 2022
- Ιούλιος 2022
- Ιούνιος 2022
- Μάϊος 2022
- Απρίλιος 2022
- Μαρ 2022
- Φεβ 2022
- Ιαν 2022
- Νοε 2021
- Οκτ 2021
- Σεπτέμβριος 2021
- Αυγ 2021
- Ιούλιος 2021
- Ιούνιος 2021
- Μάϊος 2021
- Απρίλιος 2021
- Μαρ 2021
- Φεβ 2021
- Ιαν 2021
- Δεκ 2020
- Νοε 2020
- Οκτ 2020
- Σεπτέμβριος 2020
- Αυγ 2020
- Ιούλιος 2020
- Ιούνιος 2020
- Μάϊος 2020
- Απρίλιος 2020
- Μαρ 2020
- Φεβ 2020
- Ιαν 2020
- Δεκ 2019
- Νοε 2019
- Οκτ 2019
- Σεπτέμβριος 2019
- Αυγ 2019
- Ιούλιος 2019
- Ιούνιος 2019
- Μάϊος 2019
- Απρίλιος 2019
- Μαρ 2019
- Φεβ 2019
- Ιαν 2019