Η βουτυρόκρεμα είναι πολύ πρακτική για στόλισμα σε γλυκά.
θα το διαβάσετε και ως “frosting”.
Όμως πρέπει να βάλετε πολύ καλής ποιότητας βούτυρο για να μοσχομυρίζει!
Αλλιώς θα γίνει “βαριά”.
Τα καλύτερα και κατάλληλα βούτυρα είναι τα φρέσκα αγελαδινά, τύπου Κερκύρας ή μάρκας Άριστον, ή ακόμα και το Lurpak
Μπορείτε να την χρωματίσετε με οικολογικά χρώματα ζαχαροπλαστικής (προσοχή, στην συνταγή που σας δίνω το χρώμα είναι σαν πάστα, θα το βρείτε στο εμπόριο)
Είναι κάτι που διατηρείται στο ψυγείο για αρκετές μέρες, αν δηλαδή έχετε εκδήλωση-γενέθλια-πάρτυ το Σ/Κ, ετοιμάστε την από νωρίς, από την Παρασκευή.
Πρόσφατα άρθρα
Προτείνουμε να μείνετε
Πρόσφατα σχόλια
- aA στο Κουνέλι τσιγαριαστό (σπεσιαλιτέ Κρήτης)
- Anna στο Μπισκότα με μαρμελάδα
- Demy Nika στο Μύδια σαγανάκι σπεσιαλιτέ Θεσσαλονίκης
- Έφη Γρίβα στο Μύδια σαγανάκι σπεσιαλιτέ Θεσσαλονίκης
- Demy Nika στο Κρεατόπιτα Λιτοχώρου (πρωτοχρονιάτικη)
Ιστορικό
- Μάιος 2024
- Νοέμβριος 2023
- Σεπτέμβριος 2023
- Ιούνιος 2023
- Απρίλιος 2023
- Μάρτιος 2023
- Φεβρουάριος 2023
- Ιανουάριος 2023
- Νοέμβριος 2022
- Οκτώβριος 2022
- Σεπτέμβριος 2022
- Αύγουστος 2022
- Ιούλιος 2022
- Ιούνιος 2022
- Μάιος 2022
- Απρίλιος 2022
- Μάρτιος 2022
- Φεβρουάριος 2022
- Ιανουάριος 2022
- Νοέμβριος 2021
- Οκτώβριος 2021
- Σεπτέμβριος 2021
- Αύγουστος 2021
- Ιούλιος 2021
- Ιούνιος 2021
- Μάιος 2021
- Απρίλιος 2021
- Μάρτιος 2021
- Φεβρουάριος 2021
- Ιανουάριος 2021
- Δεκέμβριος 2020
- Νοέμβριος 2020
- Οκτώβριος 2020
- Σεπτέμβριος 2020
- Αύγουστος 2020
- Ιούλιος 2020
- Ιούνιος 2020
- Μάιος 2020
- Απρίλιος 2020
- Μάρτιος 2020
- Φεβρουάριος 2020
- Ιανουάριος 2020
- Δεκέμβριος 2019
- Νοέμβριος 2019
- Οκτώβριος 2019
- Σεπτέμβριος 2019
- Αύγουστος 2019
- Ιούλιος 2019
- Ιούνιος 2019
- Μάιος 2019
- Απρίλιος 2019
- Μάρτιος 2019
- Φεβρουάριος 2019
- Ιανουάριος 2019