Κάποιες λεπτομέρειες για μπισκότα κανέλας!
1. Χρησιμοποιήστε βούτυρο καλό στα μπισκότα (τύπου Κέρκυρας ή Άριστον)
2. Μπορείτε να χρησιμοποίησετε ανάμεικτο βούτυρο αγελάδος με καλό ελαιόλαδο (όπως σας έχουμε πει σε άλλο άρθρο η αναλογία δεν αλλάζει όσο βούτυρο τόσο λάδι)
δηλαδή π.χ. 1/2 φλ.τσ. βούτυρο + 1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο
3. Πριν τα φουρνίσετε ρίξτε κανέλα με ζάχαρη στα μπισκότα κανέλας, αλλά τα φουρνίζετε αμέσως!
4. Η ζάχαρη με την κανέλα θα κολλήσει αν με πινέλο αλείψουμε τα μπισκότα με λίγο νερό.
φωτο: bostanistas.gr
