7 βήματα για να πετύχετε τον σπιτικό πουρέ!
1. Οι πατάτες που θα βράσετε θα έχουν το ίδιο μέγεθος περίπου ή θα τις κόψετε σε ίδια μεγέθη (αν βάλετε πολύ μεγάλες και πολύ μικρές δεν θα βράσουν στον ίδιο χρόνο)
2. Θα τις πατήσετε ή με πηρούνι ή με πρες πουρέ
3. Μην βάζετε τις πατάτες σε μούλτι, όσο πιο πολύ χτυπιέται η πατάτα, τόσο πιο κολλώδης γίνεται ο πουρές, σαν λάστιχο!
4. Βάλτε αλάτι πιπέρι αρκετό και όποιο μυρωδικό σας αρέσει από την αρχή που θα πατήσετε τις πατάτες.
5. Αντί για γάλα, μπορείτε να βάλετε ή κρέμα γάλακτος αλλά οι θερμίδες θα αυξηθούν κατακόρυφα
6. Θα βάλετε μόνο φρέσκο βούτυρο, δίνει καταπληκτικό άρωμα και υφή
7. Θα τον φτιάξετε σχεδόν τελευταία στιγμή, πριν σερβίρετε το φαγητό.
φωτο: Lifo
Πρόσφατα άρθρα
Προτείνουμε να μείνετε
Πρόσφατα σχόλια
- Demy Nika στο Μύδια σαγανάκι σπεσιαλιτέ Θεσσαλονίκης
- Έφη Γρίβα στο Μύδια σαγανάκι σπεσιαλιτέ Θεσσαλονίκης
- Demy Nika στο Κρεατόπιτα Λιτοχώρου (πρωτοχρονιάτικη)
- Ελένη κωνσταντα στο Κρεατόπιτα Λιτοχώρου (πρωτοχρονιάτικη)
- Demy Nika στο Focaccia (Φοκάτσια) το ιταλικό ψωμί με αρωματικά
Ιστορικό
- Νοε 2023
- Σεπτέμβριος 2023
- Ιούνιος 2023
- Απρίλιος 2023
- Μαρ 2023
- Φεβ 2023
- Ιαν 2023
- Νοε 2022
- Οκτ 2022
- Σεπτέμβριος 2022
- Αυγ 2022
- Ιούλιος 2022
- Ιούνιος 2022
- Μάϊος 2022
- Απρίλιος 2022
- Μαρ 2022
- Φεβ 2022
- Ιαν 2022
- Νοε 2021
- Οκτ 2021
- Σεπτέμβριος 2021
- Αυγ 2021
- Ιούλιος 2021
- Ιούνιος 2021
- Μάϊος 2021
- Απρίλιος 2021
- Μαρ 2021
- Φεβ 2021
- Ιαν 2021
- Δεκ 2020
- Νοε 2020
- Οκτ 2020
- Σεπτέμβριος 2020
- Αυγ 2020
- Ιούλιος 2020
- Ιούνιος 2020
- Μάϊος 2020
- Απρίλιος 2020
- Μαρ 2020
- Φεβ 2020
- Ιαν 2020
- Δεκ 2019
- Νοε 2019
- Οκτ 2019
- Σεπτέμβριος 2019
- Αυγ 2019
- Ιούλιος 2019
- Ιούνιος 2019
- Μάϊος 2019
- Απρίλιος 2019
- Μαρ 2019
- Φεβ 2019
- Ιαν 2019