Μυστικό για να πετύχει η πίτα με το έτοιμο φύλλο!
Τα έτοιμα φύλλα δεν θέλουν πολύ λιπαρή ουσία, ενώ τα σπιτικά επειδή “ρουφάνε” περισσότερο, θέλουν μεγαλύτερη ποσότητα.
Γι αυτό αν χρησιμοποιήσετε έτοιμα φύλλα,θα βάλετε σε ένα μπωλ 1/2 κούπα μικρή λάδι μαζί με 1/2 κούπα μικρή μαργαρίνη (αν θέλετε) και θα τα ανακατέψετε.
Ή να θυμάστε ότι θέλετε 1 κούπα μικρή λιπαρή ουσία.
Πρόσφατα άρθρα
Προτείνουμε να μείνετε
Πρόσφατα σχόλια
- aA στο Κουνέλι τσιγαριαστό (σπεσιαλιτέ Κρήτης)
- Anna στο Μπισκότα με μαρμελάδα
- Demy Nika στο Μύδια σαγανάκι σπεσιαλιτέ Θεσσαλονίκης
- Έφη Γρίβα στο Μύδια σαγανάκι σπεσιαλιτέ Θεσσαλονίκης
- Demy Nika στο Κρεατόπιτα Λιτοχώρου (πρωτοχρονιάτικη)
Ιστορικό
- Νοέμβριος 2023
- Σεπτέμβριος 2023
- Ιούνιος 2023
- Απρίλιος 2023
- Μάρτιος 2023
- Φεβρουάριος 2023
- Ιανουάριος 2023
- Νοέμβριος 2022
- Οκτώβριος 2022
- Σεπτέμβριος 2022
- Αύγουστος 2022
- Ιούλιος 2022
- Ιούνιος 2022
- Μάιος 2022
- Απρίλιος 2022
- Μάρτιος 2022
- Φεβρουάριος 2022
- Ιανουάριος 2022
- Νοέμβριος 2021
- Οκτώβριος 2021
- Σεπτέμβριος 2021
- Αύγουστος 2021
- Ιούλιος 2021
- Ιούνιος 2021
- Μάιος 2021
- Απρίλιος 2021
- Μάρτιος 2021
- Φεβρουάριος 2021
- Ιανουάριος 2021
- Δεκέμβριος 2020
- Νοέμβριος 2020
- Οκτώβριος 2020
- Σεπτέμβριος 2020
- Αύγουστος 2020
- Ιούλιος 2020
- Ιούνιος 2020
- Μάιος 2020
- Απρίλιος 2020
- Μάρτιος 2020
- Φεβρουάριος 2020
- Ιανουάριος 2020
- Δεκέμβριος 2019
- Νοέμβριος 2019
- Οκτώβριος 2019
- Σεπτέμβριος 2019
- Αύγουστος 2019
- Ιούλιος 2019
- Ιούνιος 2019
- Μάιος 2019
- Απρίλιος 2019
- Μάρτιος 2019
- Φεβρουάριος 2019
- Ιανουάριος 2019