Για τις λαλαγγίτες (κρέπες):
2 ποτήρια νερό
1 1/2 ποτηρι αλευρι
αλατακι
Για το κοτόπουλο:
ενα μετριο κοτοπουλο τεμαχισμενο σε μικρα κομματια
2 κρεμμυδια ψιλοκομμενα
1 1/2 κρασοποτηρο λαδι
ντοματα σπιτικη η ντοματακια ψιλοκομμενα
αλατι
μαυροπιπερο
κοκκινο καυτερο πιπερι
2 ποτηρια νερο
Οδηγίες
Για τις λαλαγγίτες: Αφου καψουμε καλα το σατς (στρογγυλη πετρα πανω στην οποια ψηνουμε τις λαλαγγιτες μας), ανακατευμε καλα τα υλικα για τον χυλο μας. Με ενα φλυτζανακι του καφε ριχνουμε τον χυλο πανω στην πετρα και ψηνουμε τις λαλαγγιτες μας οπως ακριβως κανουμε με τις κρεπες στο τηγανι.
Αφου τις ψησουμε και κρυωσουν καλα, τις βαζουμε την μια επανω στην αλλη με λιγο αλευρακι αναμεσα για να μην κολλησουν και τις κοβουμε σε τετραγωνα κομματακια,
Σε ενα μετριο ταψακι τις στρωνουμε ορθιες την μια διπλα στην άλλη.
Για το κοτόπουλο:
Όταν τελειωσει το βρασιμο, θελουμε αρκετο ζουμακι στην κατσαρολα μας για να φουσκωσουν οι λαλαγγιτες μας
Στο ταψί:
Λίγα μυστικά ακόμα
Επειδή είναι δύσκολο να βρείτε την πετρα (σατς) μπορειτε να κανετε τις λαλαγγιτες (κρεπες) στο τηγανι.