Σήμερα φίλοι μου θα συνεχίσω να σας δείχνω κάποιες ωραίες συνταγές και πληροφορίες από το υλικό που έχω, από την σχολή ΣΕΦ μαγειρικής που σπούδασα.
Πάμε για αυγά με κιμά!
Ετοιμάζουμε τον κιμά (όπως για τα μακαρόνια με κιμά ή όπως για ένα παστίτσιο ή για μουσακά)
Τον απλώνουμε σε ταψάκι και ανοίγουμε λακκούβες.
Μέσα στις λακκούβες σπάμε τα αυγά ένα ένα.
Από πάνω ρίχνουμε τυρί τριμμένο
Έχουμε 2 περιπτώσεις να τελειώσουμε το φαγητό
- Σε ένα φαρδύ τηγάνι, σκεπασμένο με καπάκι
- Ψήνουμε στον φούρνο στους 180 μέχρι να πήξουν τα αυγά (ο κιμάς είναι ήδη ψημένος, έτοιμος οπότε περιμένουμε μόνον τα αυγά να ψηθούν)
φωτο από dailycious.gr