Αυγά σαγανάκι παρμαντιέ! (Parmentier)
Ψήνουμε πατάτες (πλυμένες με την φλούδα) στον φούρνο, τις αδειάζουμε, με ένα κουτάλι, παίρνουμε την ψύχα.
Την πατάμε με πηρούνι, βάζουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο βούτυρο, και γεμίζουμε τις πατάτες μέχρι τη μέση.
Σπάζουμε το αυγό μέσα στην πατάτα και σκεπάζουμε με κρέμα γάλακτος!
Βάζουμε σε δυνατό φούρνο 200 βαθμούς να ψηθεί το αυγό.
Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι ή μαϊντανό
φωτο Govastileto.gr