Αυγοκεφτέδες Πιερίας
ΥΛΙΚΑ
5 Αβγά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Δυόσμο ψιλοκομμένο
10 Φρυγανιές τριμμένες
5 Κουταλιές σούπας γάλα
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
5 Κουταλιές σούπας αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
5 Αβγά
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Δυόσμο ψιλοκομμένο
10 Φρυγανιές τριμμένες
5 Κουταλιές σούπας γάλα
2 Κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
5 Κουταλιές σούπας αλεύρι
1 Κουταλάκι γλυκού μπέικιν πάουντερ
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν, χτυπάμε τα αβγά καλά. Προσθέτουμε στα αβγά, το γάλα, το αλατοπίπερο, το λάδι, το κρεμμύδι, το δυόσμο, τη φρυγανιά και στο τέλος το αλεύρι ενώ ταυτόχρονα ανακατεύουμε διαρκώς. Στο τέλος θα έχουμε ένα παχύρευστο χυλό. Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λάδι να κάψει. Τηγανίζουμε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να ροδίσουν.