Και μια καταπληκτική αυγοσαλάτα από το σάιτ www.queen.gr
12 αυγά, βρασμένα σφιχτά και καθαρισμένα
1/4 κούπας ψιλοκομμένο πράσινο κρεμμυδάκι
1/2 κούπας ψιλοκομμένο σέλινο
1/2 κούπας ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά
3κ.σ. μουστάρδα Dijon
1/3 κούπας μαγιονέζα
1κ.σ. λευκό κρασί
λίγες σταγόνες ταμπάσκο
1/4κ.γ. πάπρικα
1. Χοντροκόψτε τα αυγά και βάλτε τα σε ένα μεγάλο μπολ. Προσθέστε το κρεμμυδάκι, το σέλινο και την κόκκινη πιπεριά.
2. Σε ένα μικρό μπολ αναμείξτε μαζί την μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το κρασί και το ταμπάσκο. Ρίξτε σιγά σιγά το μείγμα στο μπολ με τα αυγά και τα λαχανικά. Προσθέστε την πάπρικα, αλατοπιπερώστε και ανακατέψτε απαλά. Σερβίρετέ την παγωμένη.
Τέλεια ιδέα για τα αυγά που μου έμειναν θα γίνουν στο τραπέζι τηε πρωτομαγιάς