Από την καλή μας φίλη Άννυ Μαΐδου
Συνταγή :
2ασπραδια αυγού,
μια πρέζα αλάτι,
100 γρ ζάχαρη,
180γρ ινδοκαρυδο
Χτυπάμε τα ασπράδια με το αλάτι και ρίχνουμε σιγά σιγά τη ζάχαρη. Μόλις γίνει μαρέγκα προσθέτουμε το ινδοκαρυδο και ανακατεύουμε με κυκλικές κινήσεις να πάει παντού. Μετά πλάθουμε 30 μπαλάκια και ψήνουμε στους 170 για 15 λεπτά. Τα 30 κομμάτια είναι το ιδανικό μέγεθος γι’αυτό φροντιστε να βγουν τόσα με ένα κουταλάκι.