Υλικά (περίπου 12 κομμάτια)
- 100γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη γ.ο.χ.
- 100γρ. αλεύρι βρώμης χωρίς γλουτένη
- 50γρ. κακάο
- 150γρ. μαργαρίνη
- 120γρ. καστανή ζάχαρη
- 80γρ. ταχίνι
- 50γρ. σταγόνες μαύρης σοκολάτας
-
- Ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ τα αλεύρια, το κακάο και την ζάχαρη και με τον αναδευτήρα τα αναμιγνύουμε.
- Προσθέτουμε το ταχίνι και την μαργαρίνη και συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη μας.
- Τέλος ρίχνουμε τις σταγόνες σοκολάτας.
- Τυλίγουμε την ζύμη μας με μια μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει για τουλάχιστον 1 ώρα.
- Στρώνουμε ένα αντικολλητικό χαρτί στο ταψί μας, πλάθουμε μπαλάκια και μετά είτε απλά τα πατάμε με την παλάμη μας να ισιώσουν, είτε κάνουμε αυτό το απλό σχέδιο με ένα πιρούνι.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180°C για 12′ περίπου (θα είναι μαλακά μόλις βγουν αλλά μόλις κρυώσουν θα είναι όπως πρέπει).
πηγή gfhappy.gr