Από την καλή μας φίλη Ευγενία Βασδέκη
2 πακέτα σαβαγιάρ
1 μορφατ
1 ζαχαρουχο μεγάλο
Γλυκό κουταλιού βύσσινο
Ελάχιστη σοκολάτα και καρύδια
Κάνουμε ένα σιρόπι με ζεστό νερό, κακάο και ζάχαρη. Βουτάμε ένα ένα τα σαβαγιάρ και στρώνουμε σε τάπερ η πυρέξ.
Χτυπάμε το μορφατ με το ζαχαρούχο να γίνουν κρέμα και προσθέτουμε τρεις τέσσερις κουταλιές γλυκό βύσσινο.
Στρώνουμε την μισή κρέμα στα σαβαγιάρ και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μια ακόμη φορά.
Τελειώνουμε με τριμμένη σοκολάτα,καρύδι χοντροσπασμενο και γλυκό του κουταλιού.
Αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον τέσσερις ώρες να παγώσει και μετά κόβουμε 💞💞💞