Υλικά
3 ποτήρια καλαμποκάλευρο
6 ποτήρια χλιαρό νερό
½ ποτήρι ελαιόλαδο, 1 ποτήρι ζάχαρη
3 κ.σ κονιάκ, 3 πορτοκάλια και το ξίσμα πορτοκαλιών
1 ποτήρι του νερού σταφίδες σουλτανίνα
1 φακελάκι μπεικιν πάουντερ
½ κ.γ σόδα, ½ κ.γ γαρύφαλο, 2 κ.γ κανέλα, 2 βανίλιες
Λίγο αλατάκι
Εκτέλεση
Στο χλιαρό νερό διαλύουμε καλά το καλαμποκάλευρο στην συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά την ζάχαρη, το κονιάκ τον χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιών, τις σταφίδες τις βανίλιες το μπέικιν και την σόδα (που έχουμε διαλύσει μέσα στο κονιάκ) το κανελογαρύφαλο , αλατάκι και τέλος το λάδι.
Ανακατεύουμε το μείγμα σε χαμηλή φωτιά έως ότου αρχίζει και πήζει, Δεν θέλουμε να πίξει πολύ να είναι παχύρρευστο.
Αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε για μια ωρίτσα περίπου στους 200 βαθμούς.
Σερβίρουμε με κανελίτσα και μέλι!!!!