Μια ωραία ιδέα για γλυκό εξπρές!
Χαλβάς μακεδονικός με πορτοκάλι στον φούρνο!
Πώς θα το κάνετε
Θα κόψετε ένα μεγαλούτσικο κομμάτι χαλβά θα το βάλετε σε λαδόκολλα και θα βάλετε από πάνω 1 ή 2 φέτες πορτοκάλι.
Θα ρίξετε και κανέλα όση θέλετε.
Θα το κλείσετε σε πακετάκι και θα το ψήσετε στον φούρνο για 20′ ή αντιστάσεις ή αέρα ανάλογα πόσο παχύ το έχετε κόψει. Έτσι κι αλλιώς σας ενδιαφέρει να μαλακώσει ο χαλβάς και να γίνουν “ένα” τα υλικά!
Πρόσφατα άρθρα
Προτείνουμε να μείνετε
Πρόσφατα σχόλια
- Demy Nika στο Μαρινάδα με μπύρα για χοιρινό
- Katerina στο Μαρινάδα με μπύρα για χοιρινό
- Demy Nika στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
- Demy Nika στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
- Παναγιώτης στο Γαύρος ξιδάτος (σπεσιαλιτέ Κορίνθου)
Ιστορικό
- Ιανουάριος 2021
- Δεκέμβριος 2020
- Νοέμβριος 2020
- Οκτώβριος 2020
- Σεπτέμβριος 2020
- Αύγουστος 2020
- Ιούλιος 2020
- Ιούνιος 2020
- Μάιος 2020
- Απρίλιος 2020
- Μάρτιος 2020
- Φεβρουάριος 2020
- Ιανουάριος 2020
- Δεκέμβριος 2019
- Νοέμβριος 2019
- Οκτώβριος 2019
- Σεπτέμβριος 2019
- Αύγουστος 2019
- Ιούλιος 2019
- Ιούνιος 2019
- Μάιος 2019
- Απρίλιος 2019
- Μάρτιος 2019
- Φεβρουάριος 2019
- Ιανουάριος 2019