Υλικά
6 μερίδες.
6 μερίδες.
6 παϊδάκια χοιρινά 125 γρ. το καθένα
Πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
2 κ.σ. χυμό ανανά
1 μοσχολέμονο πράσινο (το ξύσμα του)
2 κ.σ. μέλι
6 ροδέλες ανανά κονσέρβα κομμένες στα 2
125 γρ. τυρί έμενταλ τριμμένο
Φετούλες μοσχολέμονου για γαρνίρισμα
Πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
2 κ.σ. χυμό ανανά
1 μοσχολέμονο πράσινο (το ξύσμα του)
2 κ.σ. μέλι
6 ροδέλες ανανά κονσέρβα κομμένες στα 2
125 γρ. τυρί έμενταλ τριμμένο
Φετούλες μοσχολέμονου για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
- Πιπερώνουμε (προσοχή όχι αλάτι!) λίγο τα παϊδάκια και και τα βάζουμε στην σχάρα του γκριλ.Ανακατεύουμε τον χυμό ανανά το ξύσμα και το μέλι και αλείφουμε με πινέλο τα παϊδάκια με αυτό το μείγμα.Τα ψήνουμε στο δυνατό γκριλ για 4-5′ αλείφοντας τα συχνά με το μείγμα.
- Γυρίζουμε τα παϊδάκια και από την άλλη πλευρά βάζουμε 2 κομμάτια ανανά πάνω σε κάθε παϊδάκι και το αλείφουμε με το μείγμα που φτιάξαμε.Πασπαλίζουμε από πάνω το τυρί μοιράζοντας το στα 6 παϊδάκια.
- Τα ψήνουμε στο γκριλ για 4-5′ μέχρι να λιώσει το τυρί να ροδίσουν και να ψηθούν τα παϊδάκια.Σερβίρουμε ζεστά γαρνιρισμενα με φετάκια μοσχολέμονου.
- Αντί παϊδάκια χρησιμοποιήστε μπριζολάκια.
πηγη cookpad, Argiro Glyka
στις 3 Σεπτέμβριος 2018