Χοιρινό με κάστανο!
Από την σελίδα “Καστάνιτσα” νομού Αρκαδίας
Είναι ωραίο και για μεζέ αντί για τηγανιά κλασσική
Υλικά
2 κιλά χοιρινό κρέας κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
2 κιλά κάστανα βρασμένα ή ψημένα και ξεφλουδισμένα
1 ποτηράκι ελαιόλαδο
1 ποτηράκι κρασί
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 ποτήρι νερό
Ε Κ Τ Ε Λ Ε Σ Η
Τσιγαρίζουμε το κρέας με το λάδι και το κρεμμύδι και αφού μαραθεί προσθέτουμε το κρασί. Στη συνέχεια ρίχνουμε το νερό και το αφήνουμε να βράσει. Όταν μαλακώσει το κρέας και μείνει με λίγο ζουμί, ρίχνουμε τα κάστανα και το αφήνουμε για ένα τέταρτο να δέσει η σάλτσα του.
φωτό Botrini.gr