Από την καλή μας φίλη Ελένη Μηλιαρά Σπαντιδάκη
Και επειδή.. Εμείς στη Κρήτη τους χοχλιους τους παντρευουμε με τα παντα … Άλλη μια αγαπημένη συνταγή..
Χοχλιους με άγρια σπαράγγια κοκκινιστούς..
Έχουμε καθαρίσει και βράσει τους χοχλιους σε νερό με αλάτι, ξυδι και δαφνη , γιά να καθαρίσουν
και τους σουρωνουμε..
Καθαρίζουμε και τα σπαράγγια και τα περνάμε για ένα λεπτό από βραστό νερό για να ξεπικρισουν..
Έπειτα τα τσιγαρίζουμε μαζί με κρεμμύδι ,αλάτι πιπερι , ψιλοκομμένο μάραθο σβήνουμε με λίγο κρασί, προσθετουμε ντοματαδα και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα…